Da li zaista PVC stolarija mogu sebe da isplate kroz manje račune za struju? – Eurotechnic Nis

Da li zaista PVC stolarija mogu sebe da isplate kroz manje račune za struju?

Kada šetate gradom, sasvim sigurno primećujete da sve više „niču“ prozori i vrata koji su izrađeni od ALU i PVC stolarije . To nije slučajno, zbog toga što ove vrste materijala imaju brojne prednosti.

Primera radi, obični prozori, izrađeni od drveta, zahtevaju vašu „punu pažnju“, a ukoliko je ne dobiju, za vrlo kratko vreme će postati stari i neugledni, i naruživaće vaš dom ili poslovni prostor. Sa druge strane, lepi prozori su ukras svakog objekta. PVC prozori su posebno interesantni jer ne iziskuju skoro nikakvo održavanje kao što to traži drvo. Drvo morate da lakirate, premazujete zaštitnim namazima, farbate… – a sve je to mukotrpan posao koji mora da se ponavlja u relativno kratkim vremenskim razmacima.

To iziskuje novac, vreme i trud, ako se odlučite da sami budete svoj majstor. Sa druge strane, PVC i ALU stolarija će biti zahvalna ako je jednostavno prebrišete vlažnom krpom i to bi bilo to – uvek sija i blista kao nova, kao i prvog dana kada su je majstori ugradili!

Isto to važi i za PVC vrata . Ovakva vrata nisu obična, već po sebi imaju ukrasne panele, koji se mogu naći u različitim varijantama, tj. oblicima, sta staklom ili bez… Vaš stambeni ili radni prostor izgledaće unikatno i drugačije od svih drugih, što je vrlo važno kod ostavljanja prvog utiska na posetioce i goste koji dolaze. Pored toga, PVC vrata pružaju daleko viši stepen zaštite u odnosu na klasična, staromodna vrata, jer se zaključavaju u više tačaka, poseduju posebnu.

Izvor: https://www.espreso.rs

Link ka originalnom članku